Tankefeltterapi 

Jeg tilbyr tankefeltterapi i Trondheims området, 
og følger opp med coaching for å gi deg en varig endring.

Tankefeltterapi, eller TFT er hjelp til selvhjelp og en effektiv metode til hjelp mot 
de fleste psykologiske problemer. Tankefeltterapi kan løse problemer for mange 
flere enn tidligere antatt, er helt smertefritt. Det virker meget hurtig og har en svært 
høy suksessgrad. Tankefeltterapi er en revolusjonerende metode som tar i bruk
kombinasjoner fra vitenskapene meridian lære, kinesologi og kognitiv terapi.

En behandlingstime består av psykoterapi, psykologi, biologisk psykologi og en behandlingsrunde med tankefeltterapi. Det er avspenningsteknikker, virker fort og har kort behandlingstid.

Hva kan behandles med TFT

Noen vanlige området tankefeltterapi og NLP hjelper med:

  • Lette/fjerne depresjoner
  • Ta bort angst
  • Kurere fobier
  • Fjerne traumer
  • Fjerne suget etter stimuli som avhengighet
  • Røykeslutt
  • Vektreduksjon
  • Fjerne negative følelser som binder en i gamle handlings- og følelsemønstre
  • Tannlegeskrekk

 

Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen er 100% smertefri og det er ingen indikasjoner på at noen har fått bivirkninger eller senvirkninger etter TFT-behandlingen siden Dr. Roger Callahan utviklet metoden i løpet av 1980-tallet.
En del av behandlingen går ut på at du selv lærer metodene for behandling. Dette er svært enkelt og lite tidkrevende. En behandlingsrunde med tankefeltterapi består av til sammen 5 timers behandling fordelt over 5 ganger. Man kommer langt med 5 behandlinger, som regel kan klienten gjøre resten selv. MAN BLIR SIN EGEN TERAPEUT!
Den første gangen du er til behandling varer den 1 1/2 time. Da får du vite hva tankefeltterapi går ut på, og hvordan den utføres, du får fortalt utførlig om deg selv og det du sliter med og vi får satt igang den fysiske behandlingen. I løpet av den første gangen vil du altså få kjenne på deg selv om denne metoden fungerer på deg. 

Klienten lærer å sette på bremsen slik at han/hun ser muligheter i stedet for begrensninger.

Det handler om å bli sjef i eget liv, finne trygghet i seg selv. Våge mer, sette grenser, våge å si NEI.

Bli i stand til å møte stressfylte situasjoner med ro. Alt stress sitter i hodet.

Med en negativ tanke eller en bekymringstanke, binyrene produserer stresshormoner. Hjernen tror at det er fare på ferde, kroppen gjør seg i stand til å møte faren - dette er indre stress.

Tankefeltterapi er effektive metoder til å få et rolig sinn. Det er viktig at klienten får kunnskap om tankemønster som ikke fungerer. Det gir bevisstgjøring, når klienten blir klar over hva problemet er kan han/hun gjøre noe med det. Behandling med tankefeltterapi er hjelp til selvhjelp. Klienten lærer metoden selv, som brukes i hverdagen. Jeg behandler det som sitter i kroppen, tar roten på problemet. ALT SITTER I KROPPEN! På den måten blir det lettere for klienten å bruke metoden i hverdagen.

Tilbakemelding fra en fornøyd kunde:

"Jeg ble anbefalt Bjørg og det å prøve Tankefeltterapi, siden jeg ofte har tatt feil valg, vært stressa og kjente et dårlig tankemønster i livet mitt. Jeg vil anbefale Bjørg og TFT til alle! Det burde være på blå respept! Jeg fikk behandling, lærte stressmestring og hvorfor jeg har tatt rare valg som ikke har vært ift mitt potensiale. Det beste av alt, er at jeg fikk lære meg noen effektive teknikker, så jeg gradvis nå hjelper meg selv. Kjenner igjen det gamle tankemønsteret, og bryter det. Jeg i utgangspunktet er en ressurssterk person, har blitt tryggere, gladere og fått et sterkere selvbilde. Noe som tiltrekkes positivitet, og tilstedeværelse. Selvutvikling på sitt høyeste, hos Bjørg. ANBEFALER TIL ALLE, UANSETT ALDER."